Συγκρίνετε εταιρίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αλεξανδρούπολη - Κέντρο

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/1bupqn8/alexandropouli.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Πληροφορίες για την ενοικίαση αυτοκινήτου στον προορισμό Αλεξανδρούπολη - Κέντρο

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου

Η Αλεξανδρούπολη είναι μια από τις νεότερες πόλεις στην Ελλάδα και πρωτεύουσα του Νομού Έβρου. Βρίσκεται στη Θράκη και αποτελεί εμπορικό κόμβο της βορειανατολικής Ελλάδας. Η σύγχρονη αυτή πόλη ιδρύθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα και τέθηκε υπό την κατοχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αναπτύχθηκε σημαντικά κατά την κατασκευή του σιδηρόδρομου που ένωνε τη Μακεδονία με την Κωνσταντινούπολη ενώ η επιστροφή της ειρήνης οδήγησε στον τριπλασιασμό των κατοίκων της. Γνωστή στο παρελθόν ως Δεδέαγατς η πόλη τελικά ονομάστηκε Αλεξανδρούπολη προς τιμήν του Αλέξανδρου Α΄. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι ο ρυμοτομικός σχεδιασμός με φαρδιούς και παράλληλους δρόμους καθώς και το σύγχρονο λιμάνι, η Εγναντία οδός, τα 4 τμήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ο σιδηρόδρομος που επιτρέπει στην Αλεξανδρούπολη να αναπτύσσεται σε γρήγορους ρυθμούς. Η προνομιακή της θέση επιτρέπει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στην αδελφή πόλη Ανδριανούπολη με κάθε μέσο.

Ανακαλύψτε την Αλεξανδρούπολη

Ο καλύτερος τρόπος να περιηγηθείτε στην Αλεξανδρούπολη και να ανακαλύψετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τα μνημεία αλλά και τα μυστικά της σύγχρονης αυτής πόλης είναι με το δικό σας αυτοκίνητο. Φροντίστε λοιπόν να κλείσετε το αυτοκίνητο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες πρίν την αφιξή σας στην πόλη εξασφαλίζοντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές από το GoCarRental.com. Επισκεφθείτε το Φάρο, τον Άγιο Νικόλαο και το εκκλησιαστικό μουσείο και ταξιδέψτε στο χρόνο μέσα από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.

3 Κορυφαία Αξιοθεάτα

  • Ο Φάρος
  • Η Ζαρίφειος Παιδαγωγική Ακαδημία
  • Πλατεία Μητρόπολης

Περιηγηθείτε στα δυτικά του λιμανιού και θαυμάστε το Φάρο που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης. Θαυμάστε τη Ζαρίφειο παιδαιγωγική ακαδημία που φιλοξενείτε σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά νεοκλασσικά κτίρια της πόλης στην πλατεία Εθνικής Ανεξαρτησίας και επισκεφθείτε την πλατεία της Μητρόπολης όπου δεσπόζει ο Ναός τους Αγίου Νικολάου και η Λεονταρίδειος σχολή.

Οδηγήστε στην Αλεξανδρούπολη

Ανακαλύψτε τη θρακική γή ξεκινόντας από την Αλεξανδρούπολη, δραπευτέυστε στα καταπράσινα τοπία, στις μαγευτικές παραλίες και στα μοναδικά αξιοθέατα. Οι εξαιρετικές υποδομές, οι φαρδίοι δρόμοι, η ήπια μορφολογία και η μειωμένη κίνηση συγκριτικά με άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας βοηθά τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τις πιο ονειρεμένες διαδρομές με το δικό τους αυτοκίνητο.

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό Αλεξανδρούπολη - Κέντρο

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας