Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Ικαρία

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/b5e2kup/ikaria.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου

Η Ικαρία είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και κατοικείται από το 7000 π.Χ. Πήρε το όνομά της από τον γνωστό σε όλους Ίκαρο που έπεσε στη θάλασσα όταν έλιωσαν τα φτερά του. Το 750 π.Χ. αποίκισαν στο νησί Έλληνες από τη Μίλητο και ίδρυσαν τις πρώτες εγκαταστάσεις. Κατά τον 6ο αιώνα π.Χ. η Ικαρία ενώνεται με τη Σάμο και χτίζεται ο πρώτος ναός στον ιερό τόπο του Να. Τον 14ο αιώνα μ.Χ. η Ικαρία βρίσκεται υπό την κατοχή της Γενοβέζικης αυτοκρατορίας και χτίζονται οι πρώτοι πύργοι-παρατηρητήρια για την προστασία κατά των πειρατών. Στη συνέχεια η Ικαρία περνά στα χέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο γνωρίζει μεγάλες απώλειες υπό την Γερμανική και Ιταλική κατοχή. Στα μετέπειτα χρόνια η Ικαρία χρησιμοποιήθηκε και ως τόπος εξορίας αλλά μετά το 1960 άρχισε να αναπτύσσεται σταδιακά. Σήμερα η Ικαρία αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για αυθεντικές και χαλαρωτικές διακοπές.

Ανακαλύψτε την Ικαρία

Η Ικαρία είναι ένα διαφορετικό νησί του Αιγαίου, ιδανικό για ήρεμες και ξεκούραστες αποδράσεις. Οι εκπληκτικές παραλίες και τα καταγάλανα νερά καλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους κάτω από τον ηλιόλουστο ελληνικό ουρανό. Πρόκειται για ένα νησί με πολλές φυσικές ομορφιές, καταπράσινες πλαγιές, φαράγγια, γραφικά χωριά και οινοποιεία που αξίζει κανείς να ανακαλύψει. Περιηγηθείτε στο νησί και ανακαλύψτε το δάσος του Ράντη, το φαράγγι του ποταμού Χάλαρη, το αιολικό πάρκο και την παραλία Νύφη με ένα αυτοκίνητο της επιλογής σας που μπορείτε να ενοικιάσετέ από το GoCarRental.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Δράκανο
  • Θέρμα
  • Το Αρχαιολογικό και Λαογραφικό Μουσείο

Επισκεφθείτε τον Άγιο Κήρυκο, το λιμάνι του Εύδηλου, την αρχαία πόλη Δράκανο, το παραθαλάσσιο χωριό Γιαλισκάρι, το ορεινό κεφαλοχώρι Χριστός Ραχών και το γραφικό ψαροχώρι Καρκινάγρι. Απολαύστε τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών και αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας οργανώνοντας μια πεζοπορία ανάμεσα στα φαράγγια και τις κοιλάδες. Μην ξεχάσετε να συμμετέχετε σε ένα από τα τοπικά πανηγύρια του νησιού ακολουθώντας τα βήματα του Ικαριώτικου σκοπού.

Οδηγήστε στην Ικαρία

Η Ικαρία είναι ένα αρκετά μεγάλο νησί με πολλές φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε. Η συγκοινωνία δεν επαρκεί για να εξερευνήσετε το νησί από άκρη σ’ άκρη για αυτό και σας προτείνουμε να ενοικιάσετέ ένα όχημα της επιλογής σας από το GoCarRental και να περιηγηθείτε το νησί στους ρυθμούς που επιθυμείτε. Σε πολλά σημεία του νησιού οι δρόμοι στενεύουν και οι στροφές γίνονται απότομες οπότε καλό θα ήταν να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την οδήγηση.

Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές στο Ικαρία?

Μίνι
Μίνι
from 205,20 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 210,98 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 235,49 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 250,75 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 260,31 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 265,73 €/Ημέρα

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό Ικαρία

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας