Kos

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κω

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου

Η Κως βρίσκεται στο νότιο-ανατολικό τμήμα του Αιγαίου Πελάγους, κοντά στις τουρκικές ακτές και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Δωδεκανήσων. Διαθέτει μοναδικές παραλίες που καλύπτουν μια ακτογραμμή 112 χιλιομέτρων, και το ήπιο κλίμα του νησιού προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο όλο το χρόνο. Εκτός από τον τουρισμό, η γεωργία είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία που διαθέτει το καρποφόρο αυτό νησί, με προϊόντα όπως τα σταφύλια, τα αμύγδαλα, τα σύκα, οι ελιές, και οι ντομάτες. Η Κως διατηρεί λίγο χαμηλότερους τόνους από τη γειτονική Ρόδο, και προσφέρει πληθώρα από αξιοθέατα, μαγευτικά τοπία και άγρια βουνά που μπορεί κανείς να εξερευνήσει, καθώς και μια σειρά από συναρπαστικά ιστορικά μνημεία.

Ανακαλύψτε την Κω

Αν ψάχνετε για ένα παραδοσιακό οικογενειακό θέρετρο για διακοπές, κατευθυνθείτε προς τα Καρδάμαινα στη νοτιοανατολική ακτή όπου θα βρείτε μια σειρά από οικογενειακά θέρετρα, ξενοδοχεία, διαμερίσματα και πολυτελή καταλύματα. Για όσους αναζητούν κάτι λίγο πιο αυθεντικό για τη διαμονή τους, το υπόλοιπο του νησιού προσφέρει πληθώρα από απόμερες παραλίες, ξεχασμένα χωριουδάκια και καταπράσινα βουνά αλλά και δάση που αξίζει να εξερευνήσετε. Εάν είστε λάτρεις της ιστορίας θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το πολύ καλά διατηρημένο σανατόριο του Ιπποκράτη, καθώς και το Βυζαντινό αρχαίο φρούριο της πόλης της Κω, και το εντυπωσιακό και εκπαιδευτικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια απόδραση στην Κάλυμνο, τη Νίσυρο η το Bodrum που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με πλοίο. Τα τρία πράγματα που καλό θα ήταν να κάνει κανείς κατά την παραμονή του στην Κω περιλαμβάνουν μια επίσκεψη στον πλάτανο του Ιπποκράτη και το ναό του Ασκληπιείου καθώς και εκδρομές με γιοτ στα γειτονικά νησιά και τα τουρκικά παράλια.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα


 • Ο πλάτανος του Ιπποκράτη

 • Το Ασκληπιείο της Κω 

 • Εκδρομές με γιοτ στα γειτονικά νησιά και τα τουρκικά παράλια

Οδηγήστε στην Κω

Χωρίς το δικό σας αυτοκίνητο, θα είναι λίγο δύσκολο να καλύψετε τις αποστάσεις στο νησί. Η Κως διαθέτει τοπικά λεωφορεία που είναι όμως περιορισμένα τόσο ως προς τις ώρες όσο και ως προς τους προορισμούς. Υπάρχουν πολλές επιλογές για ενοικίαση αυτοκινήτων κυρίως στα κύρια λιμάνια και τις πόλεις, γύρω από το Καρδάμαινα, και σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα. Στο νησί της Κεφαλονιάς η διαπραγμάτευση τιμών δεν είναι μια ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση καθώς όλες οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να προχωρήσετε σε προκράτηση για το όχημα της επιλογής πριν επισκεφθείτε το νησί από το GoCarRental.com.

Ενοικίαση αυτοκινήτου


Ασφαλής, γρήγορη & εύκολη ηλεκτρονική κράτηση

Αλλάξτε ή ακυρώστε την κράτησή σας δωρεάν

Γιατί να επιλέξω την GoCarRental.gr?

 • Συγκριση τιμών 800 εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων
 • 28.000 επιλογές προορισμών
 • Εγγυημένα οι καλύτερες τιμές, γρήγορα, εύκολα και έξυπνα
 • Ασφαλής ηλεκτρονική κράτηση
 • Αποκλειστικές τιμές σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες
 • Μας εμπιστεύονται περισσότεροι απο 10,000 χρήστες
 • Χωρίς χρεώσεις πιστωτικών καρτών
 • Χωρίς προμήθειες