Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Κόρινθος

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/l7osj4n/korinthos.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Η πόλη της Κορίνθου είναι μια πόλη της Πελοποννήσου με ιστορία που υπερβαίνει τα 4000 χρόνια από την ακρόπολη της Ακροκορίνθου. Γνωστή ως το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της αρχαίας Ελλάδας, η Κόρινθος καταφέρνει να γίνει η μεγαλύτερη πόλη της αρχαιότητας τον 9ο-8ο αιώνα π.Χ. και να δημιουργήσει τον πιο κομψό αρχιτεκτονικό ρυθμό της εποχής, τον Κορινθιακό. Η επιδρομή των Ρωμαίων το 146 π.Χ. καταστρέφει την πόλη ολοσχερώς. Το 44 π.Χ. ο Ιούλιος Καίσαρας αναδημιουργεί την πόλη ενώ η προσέλευση του Απόστολου Παύλου σημαίνει μια νέα εποχή. Στη συνέχεια η γεωγραφική της θέση και η σημασία της γίνονται αντιληπτές από τον Ιουστινιανό ο οποίος την ανακηρύσσει κέντρο της αριστοκρατικής υφαντουργίας μεταξιού. Το 1822 η Κόρινθος απελευθερώνεται από τα δεσμά Τούρκων και Ενετών ενώ ο σεισμός του 1858 μεταφέρει την πόλη στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Η πόλη καταστρέφεται με το σεισμό του 1928 αλλά καταφέρνει και πάλι να σταθεί περήφανη. Σήμερα, η Κόρινθος είναι μια σύγχρονή πόλη με πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες της αλλά και με πολλά καλά κρυμμένα μυστικά.

Ανακαλύψτε την Κόρινθο

Ανακαλύψτε την όμορφη πόλη της Κορίνθου, νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στις καλύτερες τιμές της αγοράς από το GoCarRental.com και περιηγηθείτε ανάμεσα από τα γραφικά τοπία, τα τρεχούμενα νερά, τους κήπους και τις δυο θάλασσες που την αγκαλιάζουν. Επισκεφθείτε τον ισθμό και παρακολουθήστε τα καράβια που περνούν, εξερευνήστε την πόλη απ’ άκρη σ ’άκρη ακολουθώντας τα σημάδια της ένδοξης ιστορίας της.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Ισθμός της Κορίνθου
  • Αρχαία Κόρινθος
  • Κάστρο Ακροκορίνθου

Η πόλη της Κορίνθου είναι μια σύγχρονη πόλη που σφύζει από ζωή αλλά και μνήμες του παρελθόντος. Κάντε μια στάση στον ισθμό, επισκεφθείτε την Αρχαία Κόρινθο αλλά και το κάστρο της Ακροκορίνθου, ανακαλύψτε τις σπηλιές, τις λίμνες, τις εκκλησίες, τα μοναστήρια, του αρχαιολογικούς χώρους αλλά και τα γραφικά χωριά της ξεδιπλώνοντας μυστικά αιώνων.

Οδηγήστε στην Κόρινθο

Με έξι σπηλιές, 4 λίμνες, ένα ηφαίστειο και πληθώρα από αρχαιολογικούς χώρους, μονές, χωριά και μουσεία η Κόρινθος καλεί τον κάθε ταξιδιώτη για ένα οδοιπορικό στο χρόνο. Οδηγήστε στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και ανακαλύψτε την αρχέγονη ιστορία της μέσα από τις σκιές του χρόνου.

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας