Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Μεσολόγγι

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/f6l3s80/mesologgi.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Το Μεσολόγγι βρίσκεται στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα από τους Δαλματούς πειρατές που του έδωσαν και το όνομα messo-longi δηλαδή λιμνοχώρι. Γνωστό για το εμπόριο ψαριών και τα ιχθυοτροφεία του, το Μεσολόγγι περνά από την κατοχή των Βενετών και των Τούρκων ενώ το 1760 αποτελεί κέντρο παιδείας. Στις 9 Νοεμβρίου του 1821 ψηφίζει ένα από τα πρώτα επαναστατικά συντάγματα, οχυρώνεται και αποκρούει την επίθεση του τουρκικού στόλου. Το 1824 αποβιβάζεται στην πόλη ο Λόρδος Βύρωνας ο οποίος ενισχύει τη φρουρά της. Το 1825 αρχίζει η δεύτερη πολιορκεία των Τούρκων που διαρκεί για περίπου ένα χρόνο και έτσι το 1826 αποφασίζεται η δυναμική έξοδος της φρουράς για την αποφυγή περαιτέρω καταστροφών. Οι ανατινάξεις διαδέχονται η μία την άλλη και κυριολεκτικά αφανίζουν την πόλη. Μετά το τέλος της επανάστασης η πόλη ανασυγκροτείτε από τις στάχτες της με σημείο αναφοράς τον κήπο των ηρώων, ένα μνημείο προς τιμήν των νεκρών της μεγάλης Εξόδου που τιμά μεταξύ άλλων τον Μάρκο Μπότσαρη και τον Λόρδο Βύρωνα.

Ανακαλύψτε το Μεσολόγγι

Σήμερα το Μεσολόγγι, αποτελεί ένα κόσμημα στην είσοδο του Πατραϊκού κόλπου, ένα σημαντικό υγροβιότοπο γεμάτο μνήμες και ιστορικές γωνιές που αξίζει κανείς να ανακαλύψει. Απ’άκρη σ’άκρη ανακλύψτε τις ομορφιές του τόπου, νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο της επιλογής σας από το GoCarRental στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

3 Κορυφαία Αξιοθέτα

  • Ο κήπος των Ηρώων
  • Αλυκές
  • Ανεμόμυλος

Το Μεσολόγγι είναι μια πόλη μνημείο, με φυσικές ομορφιές και σημάδια από το παρελθόν που οδηγούν σε ένα παράδεισο μεγαλοπρέπειας. Επισκεφθείτε τον κήπο των Ηρώων, ανακαλύψτε τις αλυκές και τον ανεμόμυλο που στέκει ως μνημείο ελευθερίας, τον Άγιο Νικόλαο στα βράχια της Βαράσοβας, την παναγία του Μαύρικα, τη Γλυπτοθήκη Καπράλου αλλά και τα μουσεία που μαρτυρούν το ένδοξο παρελθόν αυτού του τόπου.

Οδηγήστε στο Μεσολόγγι

Οδηγήστε στις όχθες του Αχελώου, του Εύηνου και του Μόρνου, θαυμάστε τα σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας, ταξιδέψτε στο χρόνο μέσα από τα μνημεία, τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, μέσα από τις εκκλησίες και τα κάστρα, τους ιστορικούς οικισμούς και τα δαρκύβρεχτα στενά. Ανακαλύψτε μια πόλη με ιστορία, μια πόλη με παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό Μεσολόγγι

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας