πολιτική απορρήτου


Η DGL Digital Ltd ("εμείς" ή "εμείς") δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας.


1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


1.1 Αυτή η πολιτική ισχύει για τη χρήση του δικτυακού μας τόπου στο gocarrental.gr (η "Ιστοσελίδα")


1.2 Αυτή η πολιτική καθορίζει τη βάση πάνω στην οποία τυχόν προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ή που μας παρέχετε, θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα χρησιμοποιηθούν από εμάς.


Ελεγκτής


Είμαστε υπεύθυνοι για τα προσωπικά σας δεδομένα.


Για να είμαστε σαφείς και δεν υπάρχει παρεξήγηση σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα:


• Διατηρείτε πάντα τα δεδομένα σας ασφαλή και ιδιωτικά.


• Ποτέ μην πουλάτε τα δεδομένα σας.


• Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε τις επιλογές μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή.


 


2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ


2.1 Θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τα παρακάτω στοιχεία για εσάς:


• α) Πληροφορίες που μας δίνετε "Υποβληθείσες Πληροφορίες": Αυτή είναι η πληροφορία που μας δίνετε για εσάς ζητώντας προσφορά, κλείσετε ένα αυτοκίνητο ή αντιστοιχώντας μαζί μας (για παράδειγμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των λειτουργιών συνομιλίας του Δικτυακού Τόπου) . Περιλαμβάνει πληροφορίες που παρέχετε όταν εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, συμμετέχετε σε οποιαδήποτε συναλλαγή στο Site συμμετέχετε σε πίνακες συζήτησης ή άλλες λειτουργίες κοινωνικών μέσων στο Site, συμμετέχετε σε διαγωνισμό, προώθηση ή έρευνα και όταν αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με την Ιστοσελίδα . Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα διατηρήσουμε μια εγγραφή αυτής της αλληλογραφίας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε ενδέχεται να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησής σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό τηλεφώνου της συσκευής και άλλα στοιχεία εγγραφής.


• β) Πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς και τη συσκευή σας. Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα συλλέγουμε αυτόματα τις ακόλουθες πληροφορίες:


o (i) τεχνικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης πρωτοκόλλου Internet (IP) που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας με το Διαδίκτυο, τις πληροφορίες σύνδεσης, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας, πληροφορίες για τη συσκευή και τον τύπο της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, πληροφορίες για το κινητό δίκτυο, το λειτουργικό σας σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, τη ρύθμιση ζώνης ώρας "Πληροφορίες συσκευής".


o (ii) πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων ενοποιημένων εντοπιστών πόρων (URL), του clickstream έως, μέσω και από τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας), των υπηρεσιών που έχετε προβάλει ή αναζητήσει, των χρόνων απόκρισης σελίδας, επισκέψεις σε ορισμένες σελίδες, πληροφορίες αλληλεπίδρασης σελίδας (όπως κύλιση, κλικ και ποντίκια), μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση μακριά από τη σελίδα, πληροφορίες για συσκευές.


o (iii) πληροφορίες συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων της ημερομηνίας, της ώρας, του ποσού, των χρησιμοποιούμενων νομισμάτων, της συναλλαγματικής ισοτιμίας,


3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


3.1 Παρακάτω παρατίθεται μια περίληψη των βασικών τύπων δεδομένων που χρησιμοποιούμε ως μέρος των υπηρεσιών https://www.gocarrental.gr/.


Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς με τους ακόλουθους τρόπους:


• α) Υποβληθείσες Πληροφορίες: Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες:


o να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά και υπηρεσίες που προσφέρουμε, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσετε ·


o να σας ειδοποιήσω για αλλαγές στην υπηρεσία μας.


o για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας.


 


• b) Πληροφορίες συσκευής: Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες:


o να διαχειρίζεται τον ιστότοπό μας για εσωτερικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της έρευνας, των στατιστικών και των ερευνών.


o να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας για να εξασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας.


o για να μπορείτε να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της υπηρεσίας μας, όταν επιλέγετε να κάνετε κάτι τέτοιο.


o ως μέρος των προσπαθειών μας να διατηρήσουμε την Ιστοσελίδα μας ασφαλή και ασφαλή.


o να μετρήσετε ή να κατανοήσετε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης που υπηρετούμε σε εσάς και σε άλλους και να σας προσφέρουμε σχετική διαφήμιση.


o να υποβάλλετε προτάσεις και συστάσεις σε εσάς και άλλους χρήστες του ιστότοπού μας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή εσείς.


 


• γ) Πληροφορίες τοποθεσίας: Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες:


o να σας παραδώσει σχετική διαφήμιση.


 


3.3 Μπορούμε να συσχετίσουμε οποιαδήποτε κατηγορία πληροφοριών με οποιαδήποτε άλλη κατηγορία πληροφοριών και θα αντιμετωπίσουμε τις συνδυασμένες πληροφορίες ως προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με αυτήν την πολιτική για όσο χρονικό διάστημα συνδυάζονται.


3.4 Εάν αποφασίσουμε να εμπλέξουμε τους διαφημιστές να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, οι διαφημιζόμενοι και τα διαφημιστικά τους δίκτυα ενδέχεται να χρειαστούν ανωνυμικά προσωπικά δεδομένα για να εξυπηρετήσουν σχετικές διαφημίσεις σε εσάς και σε άλλους. Ποτέ δεν θα αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με τα άτομα με τους διαφημιζόμενους, αλλά μπορούμε να τους παρέχουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες για τους χρήστες μας (για παράδειγμα, μπορούμε να τους ενημερώσουμε ότι 500 άντρες κάτω των 30 ετών έχουν κάνει κλικ στη διαφήμισή τους οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα). Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις συγκεντρωτικές πληροφορίες για να βοηθήσουμε τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες να προσφέρουν μια προσαρμοσμένη και στοχοθετημένη καμπάνια, σχετική με ένα υποτομέα των χρηστών μας (για παράδειγμα, γυναίκες στο Παρίσι). Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς για να επιτρέψουμε στους διαφημιστικούς μας συνεργάτες να προβάλλουν τη διαφήμισή τους στο κοινό-στόχο τους.


4. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ


4.1 Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ και πώς μπορείτε να αποχωρήσετε από τη λήψη οποιωνδήποτε επικοινωνιών μάρκετινγκ από εμάς όποτε θέλετε.


4.2 Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε επιλογές σχετικά με ορισμένες χρήσεις προσωπικών δεδομένων, ιδίως όσον αφορά το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.


ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΗΠΑ


4.3 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σχηματίσουμε μια άποψη για το τι πιστεύουμε ότι μπορεί να θέλετε ή να χρειαστείτε ή τι μπορεί να σας ενδιαφέρει. Έτσι αποφασίζουμε ποια προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές μπορεί να σας ενδιαφέρουν.


4.4 Θα λάβετε επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς αν έχετε εγγραφεί στην αλληλογραφία μάρκετινγκ ή εάν δεν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις μάρκετινγκ.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


4.5 Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς ή από τρίτους να σταματήσουν να σας στέλνουν μηνύματα μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις μάρκετινγκ μέσω των συνδέσμων στις επικοινωνίες τους.


5. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


5.1 Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς θα μεταφερθούν και θα αποθηκευτούν σε προορισμό εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτήν την πολιτική απορρήτου.


5.2 Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές μας.


5.3 Ορισμένες Υπηρεσίες περιλαμβάνουν δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, chat room ή forum. Βεβαιωθείτε ότι κατά τη χρήση αυτών των λειτουργιών δεν υποβάλετε προσωπικά δεδομένα που δεν θέλετε να βλέπετε, να συλλέγονται ή να χρησιμοποιούνται από άλλους χρήστες.


6. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Έχετε δικαιώματα βάσει των νόμων περί προστασίας δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Ανατρέξτε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα δικαιώματα:


Έχετε το δικαίωμα:


Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστά ως "αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων"). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Εάν το χρειάζεστε, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης μέσω της λειτουργίας συνομιλίας ή της φόρμας επικοινωνίας στη διεύθυνση https://www.gocarrental.gr/.


Ζητήστε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε διορθωμένα τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, αν και ίσως χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε. Εάν το χρειάζεστε, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης μέσω της λειτουργίας συνομιλίας ή της φόρμας επικοινωνίας στη διεύθυνση https://www.gocarrental.gr/.


Ζητήστε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να συνεχίσουμε να το επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από εσάς να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε κάνει χρήση του δικαιώματός σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. Παρακάτω), όπου ενδέχεται να έχουμε επεξεργαστεί τα στοιχεία σας παρανόμως ή όπου πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα συμμορφωθείτε με τον τοπικό νόμο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους που θα σας ειδοποιηθούν, κατά περίπτωση, κατά το χρόνο υποβολής του αιτήματός σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι απαιτήσεις διατήρησης αντικαθιστούν κάθε δικαίωμα διαγραφής αιτημάτων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.


Αναχωρήστε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, όταν στηρίζουμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της συναίνεσής σας.


ΟΧΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ


Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματα). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε μια λογική χρέωση αν το αίτημά σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, ενδέχεται να αρνηθούμε να συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας υπό αυτές τις συνθήκες.


Τι μπορούμε να χρειαστείτε από εσάς


Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να το λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας να επιταχύνετε την απάντησή μας.


ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε 72 ώρες το μήνα.


7. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


7.1 Όλες οι ερωτήσεις σχετικά με τα δεδομένα και το ιδιωτικό σας απόρρητο είναι ευπρόσδεκτες και θα πρέπει να απευθύνονται στην ομάδα υποστήριξής μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή αιτήματα σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, παρακαλώ:


• Ρίξτε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις που σχετίζονται με τα δεδομένα.


• Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του https://www.gocarrental.gr/ μέσω της σελίδας "Επικοινωνία".