Rhodes

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Ρόδο

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Η Ρόδος είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδος. Η προνομιακή της θέση στα νοτιοανατολικά της χώρας κάνει το κλίμα του νησιού ιδιαίτερα καλό και με μεγάλη ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το κλίμα της σε συνδυασμό με τις πανέμορφες παραλίες, τα εντυπωσιακά αρχαιολογικά μνημεία και τη μεσαιωνική χώρα κάνουν τη Ρόδο έναν από τους πλέον αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς. Η κοντινή απόσταση του νησιού από την Τουρκία δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να συνδυάσουν τις διακοπές τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στη γειτονική χώρα της Τουρκίας.

Ανακαλύψτε τη Ρόδο

Όσοι επισκέπτονται το νησί φροντίζουν να επισκεφθούν οπωσδήποτε την παλιά πόλη που σίγουρα αξίζει κανείς να θαυμάσει από κοντά. Γνωστή ως το σημείο που βρισκόταν παλαιότερα ο Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου αλλά και ως η παλαιότερη κατοικημένη μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης, η παλιά πόλη της Ρόδου είναι γεμάτη με αρχαιολογικά και αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Μόλις 2 χλμ. νοτιοδυτικά της Παλιάς πόλης βρίσκεται και η Ακρόπολη της Ρόδου, τα ερείπια δηλαδή της αρχαίας πόλης που βρισκόταν παλιά σε αυτό το σημείο.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα


 • Το Κάστρο του Μονολίθου

 • Η Παλιά πόλη & ακρόπολη

 • Η Αρχαία Κάμειρος

Πέρα από τα αρχαία ευρήματα όμως, τα θέρετρα κατά μήκος των ακτών προσφέρουν μοντέρνες παροχές και ανέσεις ενώ η Ρόδος προσφέρει και πληθώρα από δραστηριότητες για όσους επιθυμούν να ζήσουν τις διακοπές τους σε πιο έντονους ρυθμούς. Surfing και kitesurfing προσφέρονται κατά κύριο λόγο στα δυτικά και τα νότια του νησιού ενώ για τους ακόμη πιο τολμηρούς προσφέρεται αναρρίχηση 2-3 ωρών στο υψηλότερο σημείο του Αττάβυρου (1215 μ). 

Οδηγήστε στη Ρόδο

Η Ρόδος είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο νησί, οπότε για να μπορέσει κανείς να το εξερευνήσει σίγουρα θα χρειαστεί το δικό του όχημα. Υπάρχουν διάφορα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι αλλά και σε μερικά από τα πιο κορυφαία ξενοδοχεία του νησιού κι ενώ θα μπορούσατε να φέρεται και το δικό σας αμάξι, είναι συνήθως πολύ πιο εύκολο και οικονομικό, να ενοικιάσετε κάποιο όχημα ειδικά εάν το κάνετε πριν φτάσετε στο νησί μέσα από το GoCarRental. Η Ρόδος διαθέτει ένα πολύ καλό οδικό δίκτυο δίνοντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν το νησί εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Εάν όμως αποφασίσετε να βγείτε λίγο εκτός πορείας θα συναντήσετε σίγουρα ασφαλτόδρομους και απότομές στροφές γι’ αυτό να θυμάστε ότι πάντα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση, ιδιαίτερα όταν επισκέπτεστε νέα εδάφη.

Ενοικίαση αυτοκινήτου


Ασφαλής, γρήγορη & εύκολη ηλεκτρονική κράτηση

Αλλάξτε ή ακυρώστε την κράτησή σας δωρεάν

Γιατί να επιλέξω την GoCarRental.gr?

 • Συγκριση τιμών 800 εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων
 • 28.000 επιλογές προορισμών
 • Εγγυημένα οι καλύτερες τιμές, γρήγορα, εύκολα και έξυπνα
 • Ασφαλής ηλεκτρονική κράτηση
 • Αποκλειστικές τιμές σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες
 • Μας εμπιστεύονται περισσότεροι απο 10,000 χρήστες
 • Χωρίς χρεώσεις πιστωτικών καρτών
 • Χωρίς προμήθειες