Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Σέριφος

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/bhb6yks/serifos.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Η Σέριφος είναι ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων που πρωτοκατοικήθηκε από τους Κύκλωπες με βάση τη Μυθολογία. Οι πρώτοι άποικοι ήταν Αιολείς από τη Θεσσαλία και στη συνέχεια Φοίνικες, Μυκήνες και Ιόνιοι οι οποίοι προχώρησαν στη χρήση και την εξαγωγή μετάλλων και έτσι μετέτρεψαν το νησί σε κέντρο εμπορικής ανάπτυξης. Το νησί ήταν μέρος της Αθηναϊκής Συμμαχίας ενώ το 146 π.Χ. κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους και χρησιμοποιήθηκε ως τόπος εξορίας. Στη συνέχεια πέρασε στα χέρια των Ενετών και των Οθωμανών μέχρι το 1830 που απελευθερώθηκε. Η Σέριφος άρχισε να αναπτύσσεται λόγο της εμπορίας μεταλλευμάτων, των αγροτικών εργασιών, της ιχθυοκαλλιέργειας και του τουρισμού. Σήμερα η Σέριφος αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό λόγω του έντονου Κυκλαδίτικου χαρακτήρα της.

Ανακαλύψτε τη Σέριφο

Σα να σταμάτησε ο χρόνος, η Σέριφος μοιάζει με σκηνικό από ταινία που θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά. Ανακαλύψτε τις χρυσαφένιες ακτές, τα ολόλευκα σπιτάκια με τα χρωματιστά παράθυρα, τα σοκάκια και τους ανεμόμυλους ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο στις καλύτερες τιμές της αγοράς από το GoCarRental.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Χώρα
  • Κουταλάς
  • Μονή των Ταξιαρχών

Από το Ενετικό κάστρο, το Δημαρχείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και τις πανέμορφες εκκλησίες στη Χώρα, στους οικισμούς Μεταλλωρύχων, το Θρόνο του Κύκλωπα, της Γριάς το Κάστρο, τον Άσπρο Πύργο, τα Λουτρά, τις εγκαταστάσεις Μεταλλείων, το Καστρομονάστηρο των Ταξιαρχών και την Εκκλησία της Παναγίας η Σέριφος διαθέτει πληθώρα από αξιοθέατα για κάθε είδους ταξιδιώτη.

Οδηγήστε στη Σέριφο

Η Σέριφος διαθέτει ένα αρκετά καλό δίκτυο γι’ αυτό προτείνουμε ανεπιφύλακτα την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου από το GoCarRental έτσι ώστε να μπορέσετε να επισκεφθείτε κάθε μαγικό σημείο του νησιού.

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας