Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Σκόπελος

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/78jl7bl/skopelos.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Η Σκόπελος ανήκει στα νησιά των βορείων Σποράδων και στους αρχαίους χρόνους ήταν γνωστή ως Πεπάρηθος. Πρωτοκατοικήθηκε από τους Κρήτες της Κνωσού και ήταν ένα από τα νησιά της Ελλάδος τα οποία συμμετείχαν σε όλους τους πολέμους αλλά και σε αθλητικούς αγώνες. Στους Βυζαντινούς χρόνους το νησί χρησιμοποιήθηκε ως τόπος εξορίας και στη συνέχεια ως καταφύγιο των πειρατών. Πέρασε σταδιακά στα χέρια των Φράγκων, των Βυζαντινών, των Βενετσιάνων και των Τούρκων. Η Σκόπελος πέρασε πολλούς πολέμους, καταστροφές και επιδημίες. Κατάφερε όμως να διατηρήσει τη φυσική της αίγλη και να ξανανθίσει μέσα από την πλούσια παράδοση και την ιστορία της που μαρτυρούν τα ιστορικά μνημεία, τα κάστρα, τα τέμπλα και τα μοναστήρια.

Ανακαλύψτε τη Σκόπελο

Η Σκόπελος θεωρείται ένα από τα ομορφότερα νησιά των Σποράδων και όχι άδικα, πρόκειται για ένα πολύ γραφικό νησί γεμάτο φυσικές ομορφιές, ψηλά βουνά, παραλίες με βότσαλο και καταπράσινες κοιλάδες που αξίζει κανείς να ανακαλύψει με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που μπορεί να προμηθευτεί στις καλύτερες τιμές της αγοράς από το GoCarRental. 

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Χώρα
  • Κάστρο
  • Εκκλησίες

Περπατήστε στη Χώρα, επισκεφθείτε το λαογραφικό μουσείο, τα Σεντούκια, το λιμενοβραχίονα, το φωτογραφικό κέντρο, το αισθητικό δάσος στο όρος Δέλφι, την Επισκοπή, τον Αι Γιάννη στο Καστρί και τα μοναστήρια της Ευαγγελιστρίας και του Τιμίου Προδρόμου, ανακαλύψτε την παλιά πόλη, το παλιό φρούριο, τις 360 εκκλησίες, το μοναστήρι της Παναγίας, τις παραλίες Λιμνονάρι, Γλυστερή και Βελανιό και περιηγηθείτε στα μαγευτικά τοπία του νησιού.

Οδηγήστε στη Σκόπελο

Για να καταφέρετε να θαυμάσετε όλες τις ομορφιές του νησιού καλό θα ήταν να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από το GoCarRental και να απολαύσετε τις μαγευτικές διαδρομές μέσα από τα πυκνά πευκοδάση. Ανακαλύψτε τα δραματικά τοπία του νησιού και προσοχή στις στροφές που θα συναντήσετε σε διάφορα σημεία.

Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές στο Σκόπελος?

Μίνι
Μίνι
from 98,87 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 115,35 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 116,78 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 140,08 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 207,34 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 219,39 €/Ημέρα

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό Σκόπελος

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας