Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Σκύρος

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/lz03y7t/skiros.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Η Σκύρος ανήκει στις βόρειες Σποράδες και πρωτοκατοικήθηκε κατά τη Νεολιθική περίοδο. Κατά την πρώιμη εποχή του χαλκού γνωρίζει άνθιση ενώ κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο φτάνει στην ανώτερη ακμή της. Η Σκύρος πέρασε αρχικά στα χέρια των Αθηναίων ενώ στη συνέχεια κατακτήθηκε από τους Μακεδόνες έως το 197 π.Χ. που βρέθηκε υπό την κατοχή των Ρωμαίων και μετέπειτα των Βενετών και των Φράγκων. Το 1538 το νησί κατακτάτε από τους Οθωμανούς και δέχεται πολλές πειρατικές επιδρομές μέχρι το 1821 που συμμετέχει ως ενεργό μέλος στον αγώνα της επανάστασης. Σήμερα η Σκύρος αποτελεί έναν αγαπημένο τουριστικό προορισμό τόσο για ολιγοήμερες όσο και για διακοπές διαρκείας.

Ανακαλύψτε τη Σκύρο

Η Σκύρος είναι ένα νησί που χάνεται στα βάθη της ιστορίας, ένα νησί με πλούσια βλάστηση και ιδιαίτερη μορφολογία. Αποδράστε ανάμεσα στους λόφους και στα πεύκα, στα βραχώδη ορεινά τοπία και στις ηλιόλουστες ακρογιαλιές, ακολουθήστε τα ίχνη από περασμένους πολιτισμούς στους μαγευτικούς οικισμούς του νησιού αλλά και τη Χώρα. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο από το GoCarRental και ανακαλύψτε τις ομορφιές του πανέμορφου αυτού νησιού των Σποράδων.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Κάστρο-Χώρα
  • Αρχαιολογικό Μουσείο
  • Μουσείο Μάνου Φαλτσάιτς

Επισκεφθείτε τις Βυζαντινές εκκλησίες και τα Βυζαντινά μνημεία, το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς χώρους, τις παρθένες παραλίες και κάντε μια βόλτα με τα σκυριανά αλογάκια. Περιηγηθείτε στο Μώλο, στην παραλία Γυρίσματα, στη γραφική Πεύκο, στις Τρείς Μπούκες, στην ειδυλλιακή Ατσίτσα, στην παραλία Αχερούνες, στο Μουσείο Φαλτσάιτς, στον κόλπο του Αχίλλι και στο οροπέδιο του Άρη.

Οδηγήστε στη Σκύρο

Η Σκύρος είναι ένα νησί γεμάτο φυσικές ομορφιές ιδανικό για περιπετειώδεις εξορμήσεις. Σας προτείνουμε να ενοικιάσετε ένα όχημα 4x4 από GoCarRental και να ακολουθήσετε όλες τις off-road διαδρομές για να ανακαλύψετε τις καλά κρυμμένες ομορφιές του νησιού.

Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές στο Σκύρος?

Μίνι
Μίνι
from 93,00 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 97,75 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 114,00 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 118,41 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 121,09 €/Ημέρα

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό Σκύρος

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας