Συγκρίνετε εταιρίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε FOLENGANDROS - Downtown - Enterprise

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/oieqm6g/folegandros.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Πληροφορίες για την ενοικίαση αυτοκινήτου στον προορισμό FOLENGANDROS - Downtown - Enterprise

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Η Φολέγανδρος πήρε το όνομά της από το γιο του Μίνωα Φολέγανδρο και ήταν γνωστή για το πετρώδες έδαφος. Κατοικείτο από τα προϊστορικά χρόνια όπως αποδεικνύεται από τα διάφορα λείψανα που έχουν ανακαλυφθεί στο βόρειο άκρο του νησιού. Κατά τα Ρωμαϊκά χρόνια η Φολέγανδρος αποτελεί τόπο εξορίας ενώ κατά την Ενετοκρατία υπάγεται στο Δουκάτο της Νάξου και δημιουργείται το κάστρο του νησιού για την προστασία των κατοίκων της από τους πειρατές. Στη συνέχεια περνάει στα χέρια των Τούρκων αλλά και των Ρώσων ενώ σύντομα γίνεται καταφύγιο μεταναστών από την Αλεξάνδρεια και την Κωνσταντινούπολη και σιγά σιγά αρχίζει να αναπτύσσεται. Η φυσική ομορφιά του νησιού, θέτει τη Φολέγανδρο στη λίστα με τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς, ιδιαίτερα για όσους αναζητούν την ηρεμία.

Ανακαλύψτε τη Φολέγανδρο

Η Φολέγανδρος είναι ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, ένα νησί αντιθέσεων που συνδυάσει την άγρια ομορφιά με τη ζεστή φιλοξενία και την τουριστική ανάπτυξη με την αυθεντικότητα. Από τη Χώρα έως την Άνω Μεριά και τον Καραβοστάση, η Φολέγανδρος είναι ένα νησί που σίγουρα θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Ανακαλύψτε τη Φολέγανδρο και περιηγηθείτε ανάμεσα στα γραφικά τοπία της ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο της επιλογής σας από το GoCarRental.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Η Χώρα
  • Το Κάστρο
  • Η εκκλησία της Παναγίας

Από τη μαγευτική Χώρα που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στην άκρη του βράχου, το Παραπόρτι του Κάστρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία και σήμα κατατεθέν του νησιού Παναγιά, το γραφικό λιμάνι του Καραβοστάση, τις παραλίες Αγκάλη, Λιβαδάκι, Αμπέλια και Κάτεργο μέχρι και το Λαογραφικό Μουσείο, η Φολέγανδρος μοιάζει με ακατέργαστο διαμάντι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει κάθε ταξιδιώτη.

Οδηγήστε στη Φολέγανδρο

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε όλες τις παραλίες αλλά και τα αξιοθέατα του νησιού προτείνουμε να ενοικιάσετε το δικό σας αυτοκίνητο από το GoCarRental καθώς η τοπική συγκοινωνία σίγουρα δεν καλύπτει πολλές περιοχές της Φολεγάνδρου. Κάποιοι από τους δρόμους του νησιού δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι οπότε η προσοχή σας κατά την οδήγηση είναι απαραίτητη. 

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό FOLENGANDROS - Downtown - Enterprise

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας