Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Χαλκίδα

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/c5vmosz/chalkida.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου

Η Χαλκίδα είναι πρωτεύουσα του νομού Ευβοίας και εκτείνεται από την Εύοια έως τη Στερεά Ελλάδα. Τόσο η γεωγραφική και στρατηγική της θέση όσο και τα δύο της λιμάνια στον Εύριπο την κατέστησαν σημαντικό κόμβο τόσο στην αρχαιότητα όσο και στο Μεσαίωνα. Πρόκειται για μια πόλη που φέρει σημάδια ζωής από την παλαιοληθική εποχή ενώ από τα γεωμετρικά χρόνια και μετά αρχίζει να αναπτύσεται παράλληλα με την Ερέτρια σε τομείς όπως το εμπόριο, η κεραμική και η μεταλλοτεχνία στην οποία οφείλει και το όνομά της.

Ανακαλύψτε τη Χαλκίδα

Σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από την Αθήνα, η Χαλκίδα αποτελεί ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες ή ημερήσεις αποδράσεις. Η πανέμορφη αυτή πρωτεύουσα φημίζεται για τον φυσικό της πλούτο, τα “τρελλά νερά”, τα πολυάριθμα μνημεία και αξιοθέατα, τις ατέλειωτες παραλίες, την έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και τα γραφικά παραλιακά ουζομεζεδοπωλεία και τις ταβέρνες. Είναι μια πόλη γεμάτη από σημεία ενδιαφέροντος που αξίζει κανείς να ανακαλύψει στο δικό του χρόνο. Εάν λοιπόν επιθυμείται να περιηγηθείτε στη μαγευτική αυτή πρωτεύουσα δεν έχετε παρά να επιλέξετε το όχημα της αρεσκείας σας από το GoCarRental.com εξασφαλίζοντας παράλληλα τις πιο συμφέρουσες τιμές για την απόδρασή σας.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Καλωδιακή Γέφυρα
  • Η παλίρροια του Ευρίπου (παρατηρείστε από την Παλιά Κινητή Γέφυρα)
  • Ενετικό κάστρο του Καράμπαμπα

Περάστε την Καλωδιακή Γέφυρα της Χαλκίδας η ακολουθήστε την παλιά γέφυρα και νιώστε τον παλμό της πόλης στον παραλιακό πεζόδρομο. Παρατηρήστε την παλίρροια του Ευρίπου από την παλιά κινητή γέφυρα και επισκεφθείτε το Ενετικό κάστρο του Καραμπαμπά στο λόφο Φούρκα απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα στην πόλη.

Οδηγήστε στη Χαλκίδα

Διασχίστε τις γέφυρες, τους παραλιακούς δρόμους και την ονειρεμένη φύση ακολουθώντας τα σημάδια του παρελθόντος αλλά και τα μεγαλεία του σύγχρονου πολιτισμού. Επισκεφθείτε τον τάφο του συγγραφέα Γιάννη Σκαρίμπα στο Κάστρο Καράμπαμπα, το Δημαρχείο που στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό Μέγαρο στην παραλία, το Κόκκινο Σπίτι και το Σπίτι με τα Αγάλματα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Τουρκικό Τζαμί, τη Μεσαιωνική Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, τη Βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νικολάου, τη Δημοτική βιβλιοθήκη και Πινακοθήκη, τη Μητρόπολη, το Φρούριο του Βελή-Μπαμπά και το Δικαστικό Μέγαρο. Ανακαλύψτε την πανέμορφη αυτή πρωτεύσουα της Εύοιας από άκρη σ’άκρη με το δικό σας αυτοκίνητο και ταξιδέψτε στα πέρατα του χρόνου.

Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές στο Χαλκίδα?

Μίνι
Μίνι
from 93,00 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 97,75 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 114,00 €/Ημέρα
Οικονομικό
Οικονομικό
from 183,00 €/Ημέρα
Κανονικό
Κανονικό
from 201,92 €/Ημέρα
Οικονομικό
Οικονομικό
from 217,05 €/Ημέρα

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό Χαλκίδα

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας