Ενοικίαση αυτοκινήτου σε Χανιά

Χωρίς χρεώσεις και στις καλύτερες τιμές για οικονομικά, πολυτελή, 7-9 θέσεων αυτοκίνητα και πολλά άλλα
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/g24z9bu/chania.JPG
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Κριτικές 55,431 • Εξαιρετικό
Κριτικές 4.5 stars
Δωρεάν ακύρωση
24ωρη υποστήριξη και ζωντανή συνομιλία
Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές
Χωρίς προμήθειες

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου

Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Κρήτη. Πρόκειται για μια μαγευτική πόλη που χρονολογείται από τη νεολιθική εποχή και αποτέλεσε βασική κοινότητα των Μινωιτών καθώς και διοικητικό κέντρο της Κρήτης. Γνωστά και ως Κυδωνία, τα Χανιά πέρασαν από τα χέρια πολλών κατακτητών όπως οι Άραβες, οι Τούρκοι και οι Ενετοί οι οποίοι άφησαν τα σημάδια τους στην ήδη ονειρεμένη αυτή πόλη. Από το 1913 και μετά η Κρήτη συνδέθηκε με την Ελλάδα και έκτοτε τα Χανιά έγιναν ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της χώρας που αξίζει κανείς να επισκεφθεί και να εξερευνήσει.

Ανακαλύψτε τα Χανιά

Περιηγηθείτε στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης πίσω από το Ενετικό λιμάνι και ταξιδέψτε στο χρόνο μέσα από την εμπνευσμένη από τους κατακτητές αρχιτεκτονική. Κάντε ένα περίπατο στο γραφικό λιμάνι, στα στενά καλντερίμια και απολαύστε μοναδικά πιάτα της Κρητικής κουζίνας. Ανακαλύψτε την παλιά πόλη και τις ομορφιές του νομού με ένα αυτοκίνητο της επιλογής σας από το GoCarRental και αφεθείτε στη μαγεία του παρελθόντος.

3 Κορυφαία Αξιοθέατα

  • Η παλιά πόλη
  • Το κάστρο του Φιρκά
  • Ο φάρος

Ο νομός Χανιών είναι γεμάτος από παραμυθένιες εικόνες, γραφικά τοπία, μαγευτικές παραλίες, όρμους και χωριά που σίγουρα αξίζει κανείς να ανακαλύψει. Επισκεφθείτε το ναυτικό και το αρχαιολογικό μουσείο, την αγορά και το λιμάνι και σταματήστε για λίγο το χρόνο…

Οδηγήστε στα Χανιά

Τόσο η Κρήτη όσο και ο νομός Χανίων κρύβουν πολλούς πολύτιμους θησαυρούς. Ακολουθήστε τις γραφικές διαδρομές στις παραλίες και τα χωριά και ανακαλύψτε όλες τις ομορφιές της. Οδηγήστε στα Χανιά με ένα αυτοκίνητο της επιλογής σας που μπορείτε να εξασφαλίσετε από το GoCarRental στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς και ταξιδέψτε μέσα από τις εικόνες της ιστορίας.

Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές στο Χανιά?

Μίνι
Μίνι
from 55,00 €/Ημέρα
Μίνι
Μίνι
from 74,00 €/Ημέρα
Οικονομικό
Οικονομικό
from 113,38 €/Ημέρα
Μικρό αυτοκίνητο πόλης
Μικρό αυτοκίνητο πόλης
from 180,00 €/Ημέρα
Μικρό αυτοκίνητο πόλης
Μικρό αυτοκίνητο πόλης
from 219,44 €/Ημέρα
Μεγάλο
Μεγάλο
from 229,93 €/Ημέρα

Κορυφαία σημεία παραλαβής γύρω από τον προορισμό Χανιά

Σκεφτόσαστε για το που να πάτε ταξίδι?

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας